Divan Ofis olarak firma, kurum ve kişilere ofis hizmetleri sunuyoruz. 

Ankara Koç İkiz Kuleleri’ nde bulunan ofisimizde freelance çalışanlara,  işletmelere, startup’lara, prestijli çalışma alanlarında hazır ofis, sanal ofis ve toplantı odası kiralama hizmeti veriyoruz. Farklı ebatlardaki ofislerimiz ve kiralama seçenekleri ile işinize destek olmayı, değişik sektörlerden üyeleri Divan Ofis çatısı altında toplayarak  networkünüzü genişletmeyi hedefliyoruz.

Güvenliğiniz ve mahremiyetiniz önceliğimizdir. Hazır ofislerimizde elektronik kilit ve kullanıcı tanımlı şifreli kapı mevcuttur. Koç Kule’de giriş çıkışlar kameralarla takip edilmekte ve 7/24 güvenlik personeli bulunmaktadır.

Sizden gelen talepleri dinledik ve ofislerimizi tavsiyelerinize dikkat ederek, özenle tasarladık. Ses yalıtımını üst seviyede tuttuk. Her ofise özel iklimlendirme panelleri koyduk. Rahat çalışabileceğiniz modern tasarımlı ofisler hazırladık ve odaları ergonomik mobilyalarla donattık. Personelimizi hassasiyetle seçtik. Ofis kiralamak isteyen şirket veya kişilerin ortak çalışma kültürüne saygılı olmalarına dikkat ediyoruz. Firmanızın büyümesine ve gelişmesine tanıklık etmek ve bu esnada sizlere elimizden geldiğince destek olmak bizim için mutluluk verici…


SANAL
OFİS


TOPLANTI ODALARI


HAZIR OFİS